top of page
yoga1.png
yoga1.png

Skuespiller Per Christian Ellefsen  

og yoga lærer Maja Grythe inviterer til               

Yoga-retreat i Triora, Italia 07. til 11.september 2019!

Se for deg morgen-yoga i det fri med utsikt over sola som står opp over fjellene. Meningsfylt samtale over fantastisk mat og et glass rød-vin på kvelden. Turer i den vakreste naturen du kan tenke deg, kanskje med et forfriskende bad i det krystall klare vannet i elva. Ro og fred. En mulighet til å gi deg selv en pause fra hverdagen og få påfyll til både kropp og sjel. Du er invitert!

Casa Convento
casa convento.png
Palazzo Capponi
palazzo capponi.png

Det blir 4 overnattinger i vakre Casa Convento med utsikt over de nydelige og fredelige fjellene som omkranser Triora

Daglige yogaklasser både om morgenen og ettermiddagen, turer i magisk natur, meditasjon, kommunikasjon, fantastisk mat og sunn livsstil. Velkommen til fire innholdsrike, aktive og fredfulle dager.

REISE:
Deltakerne flyr til Nice airport, Frankrike,og ordner selv reisen fra Nice til Triora og tilbake. Fra Nice kan man kjøre til Triora med leiebil på 1,5 time eller med tog til Taggia og videre ca 40 minutter med buss/bil til Triora. Vi vil være behjelpelige med henting i Taggia. 

DIN INVESTERING:
Hele retreatet koster kr. 8000,-.
Alt  er inkludert fra du ankommer Triora:

  • Alle måltider; frokost, lunsj og middag, og all drikke

  • 4 overnattinger og alle aktiviteter.
     

(Fly og reise til og fra Triora er altså ikke inkludert i prisen.)

palazzo capponi2.png

Er du interessert send mail til

pcelle@frisurf.no

Begrenset antall plasser, så første mann til mølla….                            

 

Alle interesserte vil bli kontaktet for endelig bekreftelse av deltakelse, og frist for innbetaling av kursavgiften. Hjertelig velkommen til en annerledes yoga retreat på et helt spesielt sted helt vest i Italia.Håper vi sees hilser maja og per christian.

Tidligere eventer

VærsågodCamp 17.-22.juni 2018

TAKK FOR TUREN! VærsågodCamp 2018 er historie. Vi er strålende fornøyd med årets workshop og gleder oss allerede til neste år! 

01Værsågod2018.png
02Værsågod2018.png.png

Velkommen til VærsågodCamp 2018

Da er deltakerne på plass i Triora! I 5 dager skal de jobbe tett sammen med Per Christian Ellefsen og hverandre. De skal jobbe med en medbrakt monolog av eget valg, samt en scene Per Christian har plukket ut til dem. Kveldene blir fylt med faglig prat og hygge. 

 

Målet med workshopen er at deltakerne skal tilegne seg mer kunnskap om faget, knytte kontakter og føle seg enda tryggere i tilværelsen som frilanser. 

 

Ciao! 

 

//

 

The participants have taken place in Triora! For 5 days they are going to work with Per Christian and each other. They are going to work with a monologue of their own choice, plus a scene that Per Christian have picked out for them. The evenings is filled with talking about the art of being an actor and having a good time. 

 

The goal for the workshop is for the participants to acquire more knowledge about the subject, network and feel safer in the life as a freelancer.

 

Ciao! 

03Værsågod2018.png.png
05Værsågod2018.png

VærsågodCamp17.-22.juni 2017

Påmeldingsfrist 3.april! Fortsatt ledige plasser. Meld deg på HER!

 

Vi gjentar fjorårets suksess ved å arrangere VærsågodCamp i år også! 

 

12 profesjonelle skuespillere skal jobbe sammen i fem dager, bo i vakre omgivelser med urgammel historikk, bli servert alle måltider og jobbe tett sammen som gruppe. Dette er med på å legge forholdene til rette for et dypdykk i egen kunstnerisk utvikling.

 

I Triora får deltakerne fordype seg uforstyrret fra hverdagens plikter. Erfaringen med å leve og jobbe isolert fra omverdenen er at det faglige arbeidet blir grundig, konsentrert og effektivt. Hver deltaker tar med seg sitt eget prosjekt. Det kan være en monolog eller en egen skrevet tekst som skal utvikles i løpet av workshopen.

I masterklassen med Per Christian Ellefsen er det overordnede temaet «Frilansskuespillerens utfordringer og muligheter». Ellefsen har etter mange år som skuespiller både ved institusjonsteatre og i det frie feltet opparbeidet seg erfaringer han ønsker å dele med neste generasjon skuespillere. Frilansskuespilleren er i en stadig mer utfordrende posisjon: Konkurransen er stor, utdanningsmulighetene flere, og man har i større grad ansvar for å administrere egen karriere.

For mer informasjon se vsgod.no

Vandringstur til TRIORA

Tirsdag 26.juni til fredag 29.juni.

Avreise tirsdag 26.juni kl. 07.00 retur fredag 29.juni kl. 20.45

Kjære alle Triora-venner, nå er vi der igjen!

 

I 4 av våre siste junidager inventeres du eller dere til en  vandrings reise til Triora hvor vi utforsker omegnens flotte turmuligheter og hvor vi skal bli bedre kjent med hverandre og de mange urtene som vi vil finne på denne tiden av året.

Det blir 3 overnattinger i Triora i enkelt og dobbelt rom, masse deilig mat og drikke og ved Møllehuset står det nå en gedigen bakerovn, som vi selvsagt tar i bruk.

 

Nytt for denne turen er at alle som skulle ønske å være lenger i Triora eller utforske andre steder i Italia kan utsette hjemtur med inntil 3 døgn, og dere vil likevel bli fraktet tilbake til flyplassen i Nice. Alt er inkludert i prisen, men for ekstradager betaler dere ekstra for overnatting og dere spiser og drikker selv på egen regning. Jeg vil fortsatt være i Triora, men har da ikke ansvar for annet enn å få dere til flyplassen når dere vil videre eller hjem. Velkommen- ”Ben venuti” alle sammen, jeg gleder meg til å møte hver enkelt av dere, ekstra hyggelig blir det jo å møte de av dere som vil komme tilbake til Triora.

bottom of page